Lillehammer Lawn Tennisklubb er tilknyttet Norges Tennisforbund, og Tennisregion Hedmark & Oppland. Vi er en liten klubb i antall medlemmer, men på full fart fremover med stor medlemsvekst, økende kursdeltagelse og genrelt mye aktivtet!


Klubben har 5 utebaner liggende ved Kringsjåhallen/Nordre Ål skole nord i byen. Banene er i svært god stand, og er som regel klare for bruk i månedsskiftet april/mai. Utesesongen varer til tidlig oktober og avsluttes ofte i forbindelse med skolens høstferie.


Tennisklubben disponerer nå Kringsjåhallen på fulltid og innførte i 2019 MATCHi bookingsystem som sørger for en smdig og nøkkelløs booking både ute og inne. Innendørs tilbyr vi 3 nyrenoverte hardcourtbaner (2019), dette med et helt nytt og toppmoderne lysanlegg (2020). Her finner du også et nyoppusset klubblokale med bordtennis, biljard, tv-stue, enkelt treningsutstyr og kjøkken. 


Sommeren 2020 ble Arantxa Andrady fast ansatt som klubbens nye hovedtrener, noe som betyr en helt ny og svært spennende hverdag for klubben. Les mer om Arantxa og book timer ved å trykke her


Klubbens styre sørger for administrasjon og drift av klubben.

Kontakt oss gjerne på post@lltk.no


Postadresse:

Lillehammer Lawn Tennisklubb

Postboks 176

2601 Lillehammer

Klubben har kun postboks for mottak av brev/pakker.


Besøksadresse:

Hammersengvegen 62

2618 Lillehammer