Privattimer med trener

Privattimer bestilles ved å kontakte trener direkte. Treneren booker bane, og klubben fakturerer for privattimen i etterkant.


Privattimer som ikke avbestilles minst 24 timer i forkant vil bli fakturert. Meld da i fra til trener hvilken tid man ønsker og hvor mange deltakere man er, og sjekk da gjerne på forhånd at tiden er ledig i MATCHi.

Spillere kan ikke avtale privattimer på LLTKs anlegg med trenere som ikke er forhåndsgodkjent av klubben.

Spillere må under ingen omstendighet betale treneren kontant, alt skal gå via klubben.


Prisen er kr 550 pr. time inkluderer baneleie og bruk av baller.

Ikke-medlemmer betaler 100,- mer pr. time enn medlemmer

 

Tillegg:

2 spillere på banen: 100,-

3 spillere på banen: 200,-

4 spillere på banen: 350,-

Trener:

Christopher Børresen

Christopher Børresen kommer opprinnelig far Trondheim, og er psykologistudent på Lillehammer. Intill nylig har Christopher spilt tennis på høyt nasjonalt nivå. Han har satset tennis gjennom hele oppveksten, og vært rangert som topp 8 i Norge, samt spilt på U-19 landslaget. I sommer hadde Christopher hovedansvaret for en av sommercampene, og han har fått svært gode tilbakemeldinger fra små og store.


Ta kontakt med Christopher på mailadresen trener@lltk.no for å booke time.Hovedtrener:

Arantxa Andrady

Det er med stor glede vi kan presentere Arantxa Andrady som klubbens nye hovedtrener. Arantxa er oppvokst i New Delhi, India, men har de senere årene bodd i Oslo, hvor hun har kombinert studier med å være hovedtrener i Ljan Tennisklubb.


Arantxa er tidligere profesjonell tennisspiller med bestenotering rundt 900 i single og 600 i double på verdensrankingen. Hun har trenerutdanning gjennom Norges tennisforbund, og har fullført Trener 1 og Trener 2, i tillegg til TennisKids-utdanning.


Arantxa behersker norsk godt, og har i løpet av sine første uker hos oss i LLTK fått svært gode tilbakemeldinger fra både store og små!


Ta kontakt med Arantxa på mailadresen trener@lltk.no.