Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi er svært stolte over at våre sponsorer og samarbeidspartnere ønsker å være med på laget og å bidra til en stadig økende vekst og aktivitet i klubben. At lokalt og regionalt næringsliv ønsker å være med oss som samarbeidspartnere setter vi som klubb enormt stor pris på!

Ønsker din bedrift også å være med på laget? Kontakt oss på post@lltk.no.

Hovedsponsorer

GK Elektro Lillehammer

GK Elektro Lillehammer har vært med på laget som hovedsponsor siden sommeren 2020. GK er banesponsor inne og ute, og når du går inn i MATCHi, vil du kunne booke GK-banen! GK Elektro Lillehammer har også installert og montert vårt nye lys og vifteanlegg.

Sparebank 1 Gudbrandsdal

Sparebank 1 Gudbrandsdal har vært på lag med LLTK som hovedsponsor siden januar 2020. Både ute og inne på anlegget vil du se segl fra Sparebank 1 Gudbrandsdal. Høsten 2020 er det planlagt kick-off for de ansatte i Sparebank 1 Gudbrandsdal, og vi gleder oss!

Olivera Tannhelseteam

Olivera Tannlegene Lillehammer har som mål å forbygge tann- og munnsykdommer, gi deg trygghet, et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet. Olivera Tannhelseteam har vært på lag med LLTK siden 2020.

Sponsorer

Privatmegleren Lillehammer har vært sponsor av LLTK januar 2020.

Pizzabakeren Lillehammer har vært med på laget siden høsten 2020. Ved dugnader, konkurranser eller andre happenings leverer Pizzabakeren Lillehammer rykende fersk pizza til LLTK.

Det frittstående regnskapshuset Kantall har vært med som sponsor siden januar 2020.

Lillehammers faghandel og nisjebutikk innen tekstil og garn har vært med på laget siden høsten 2020.

Lillehammer Liftutleie har vært med på laget siden sommeren 2020. Lillehammer Liftutleie har blant annet hjulpet oss med montering av vifter og lys.

Joker Mesnali har vært med oss som sponsor siden sommeren 2020. Joker Mesnali er vår partner når det kommer til mat og drikke på våre camper og arrangementer, samt leverandør til vareautomaten i klubbrommet.

Gata Reklame har vært med på laget siden januar 2020. Gata Reklame produserer alle skilter og profileringsmateriale du ser på anlegget.

Lillehammer Laserklinikk har vært med som sponsor av LLTK siden sommeren 2020.

Mastersport.no er med på laget, og gir medlemmer av LLTK gode rabatter ved kjøp av utstyr.

Interoptik Andresen Ur & Optikk ble med oss som sponsor høsten 2020. Spiller du inne ser du veggklokken fra Interoptik Andresen Ur & Optikk.

Samarbeidet med Gullsmed J.Frisenberg ble inngått høsten 2020. Gullsmed J.Frisenberg vil blant annet bidra med premier til den planlagte Norgescup-turneringen.

Alver Advokatfirma, et av Innlandets mest komplette advokatmiljøer, med kontorer på Gjøvik og Lillehammer, ble med på laget høsten 2020.

Lokalt forankrede Eidsiva Energi har vært med oss siden januar 2020.

Lokalt forankrede Kontorleverandøren har vært med oss siden mai 2021 og har tegnet en treårig avtale.