Velkommen til Lillehammer Lawn Tennisklubb!

Lillehammer Lawn Tennisklubb er tilknyttet Norges Tennisforbund, og Tennisregion Innlandet. Vi er en liten klubb i antall medlemmer, men på full fart fremover med stor medlemsvekst, økende kursdeltagelse og genrelt mye aktivitet!

Klubben har 5 utendørs grusbaner liggende ved Kringsjåhallen, nord i Lillehammer sentrum. Banene er i svært god stand, og er som regel klare for bruk i månedsskiftet april/mai. Utesesongen varer til tidlig oktober, og avsluttes ofte i forbindelse med skolens høstferie. Like ovenfor grusbanene finner du tennishallen.

I hallen tilbyr vi 3 nyrenoverte hardcourtbaner (2019), dette med et helt nytt og toppmoderne lysanlegg (2020). Her finner du også et nyoppusset klubblokale med bordtennis, biljard, tv-stue, sofaer, enkelt treningsutstyr og kjøkken. I klubbrommet finner du også en vareautomat som selger tennisutstyr som baller, grep, vibrastoppere. Maskinen byr også på kald drikke, snacks og enkle “Rett i koppen” retter. I 2019 innførte i vi MATCHi bookingsystem som sørger for en smidig og nøkkelfri booking ute som inne. Noe som gjør tilgangen enkel, også for ikke-medlemmer. Anlegget er åpent hver dag, hele året fra 06.00-23.00.