Våre trenere

Arantxa Andrady

Arantxa Andrady er klubbens hovedtrener. Arantxa er oppvokst i New Delhi, India, og har vært hovedtrener i klubben siden august 2020.

Arantxa er tidligere profesjonell tennisspiller med bestenotering rundt 900 i single og 600 i double på verdensrankingen. Hun har trenerutdanning gjennom Norges tennisforbund, og har fullført Trener 1 og Trener 2, i tillegg til TennisKids-utdanning. For øyeblikket er hun også godt i gang med å gjennomføre Trener 3-utdanningen til NTF som er det høyeste nivå av trenerutdanning i Norge.

Arantxa jobber med både barn og voksne, og har høy kompetanse på hele spekteret fra nybegynnere til  konkurransespillere. Hun er faglig og pedagogisk sterk, og får svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere og privattimer. Ta kontakt med Arantxa på trener@lltk.no.

Christopher Børresen

Christopher Børresen kommer opprinnelig fra Trondheim, og er psykologistudent på Lillehammer. Inntil nylig har Christopher spilt tennis på høyt nasjonalt nivå. Han har satset tennis gjennom hele oppveksten, og vært rangert som topp 8 i Norge, samt spilt på U-19 landslaget. Christopher har utdanning gjennom Trener 1 i regi av NTF, og har både barne- og voksenkurs. Han jobber også med SFO-tennis og på våre camper som gjennomføres i skoleferiene. Ta kontakt med Christopher på trener@lltk.no

Aurora Andeberg og Hulda Bergh Gabrielsen

Aurora og Hulda har ansvaret for mye av SFO-tennisen hos oss, og bidrar som trenere på våre sommer- og vintercamper.