Våre trenere

Arantxa Andrady

Arantxa Andrady er klubbens hovedtrener. Arantxa er oppvokst i New Delhi, India, og har vært hovedtrener i klubben siden august 2020.

Arantxa er tidligere profesjonell tennisspiller med bestenotering rundt 900 i single og 600 i double på verdensrankingen. Hun har trenerutdanning gjennom Norges tennisforbund, og har fullført Trener 1 og Trener 2, i tillegg til TennisKids-utdanning. For øyeblikket er hun også godt i gang med å gjennomføre Trener 3-utdanningen til NTF som er det høyeste nivå av trenerutdanning i Norge.

Arantxa jobber med både barn og voksne, og har høy kompetanse på hele spekteret fra nybegynnere til  konkurransespillere. Hun er faglig og pedagogisk sterk, og får svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere og privattimer. Ta kontakt med Arantxa på trener@lltk.no.

Nicholas Uribarri

Nicholas har vært med oss siden høsten 2021. Han har tidligere spilt aktivt tennis på høyt nivå og er en dyktig pedagog som brenner for å lære bort. Nicholas høster skryt både av unge og gamle, og får stadig større ansvar i klubben. Våren 2022 fullførte han NTF Trener 1 kurs, og er nå sertifisert tennistrener.

Aurora Andberg

Aurora hjelper bidrar på TFO-tennis, kurs for de yngste og sommercamp. Vi er utrolig glade for at Aurora er med oss som assistenttrener, noe våre yngste spillere også er helt enig i.