Uncategorized

Oppdatert smitteverninformasjon per 09.04.21

Nye tiltak fra i dag, 9. april.

Vi følger all informasjon og endringer som gis fra myndighetene, Idrettsforbundet og NTF om hvordan vi skal forholde oss til aktiviteter som idrettslag.

Det er derfor vedtatt at all trening/kursvirksomhet for barn og ungdom under 20 år og spilling/booking av enkelttimer generelt i Kringsjåhallen kun kan gjennomføres av personer med bostedsadresse i Lillehammer kommune inntil videre. Dette for å redusere unødig risiko for spredning av smitte og å lette et eventuelt smittesporignsarbeid. Våre generelle smittevernregler gjelder som før.

Vi ber om forståelse for dette og forventer at reglene følges !

Videre viser vi til våre generelle smittevernsregler. Er du syk eller har sykdomssymptomer, hold deg unna anlegget. Bruk håndsprit ved ankomst og avreise. Hold avstand til andre spillere. Dra hjem etter endt time, ikke heng på anlegget.

Leave a Reply