Ukategorisert

Davis Cup til Lillehammer!

DETTE har vi gledet oss til å fortelle dere! 16. og 17. september spiller Norge, med Casper Ruud og Viktor Durasovic i spissen Davis Cup mot India inne i Håkons Hall!

Norges Tennisforbund følger til de grader opp sitt ønske om å finne arrangørsteder utenfor Oslo for å vise fram sporten til flere og komme inn i en arena som tar flere tilskuere! Flere steder ble vurdert, men da Lillehammer og Håkons Hall og Olympiaparken dukket opp som en mulighet, var valget enkelt uttaler Aslak Paulsen i NTF. Vi i LLTK blir naturlig nok en tredjepart, men vi skal selvsagt bistå arrangementet og også lage tilstøtende arrangementer for å skape blest. Hva det blir gjenstår å se, men vi har masse gode ideer! Vi ønsker også å takke Norges Tennisforbund for svært hyggelig omtale av klubben vår både i lokal og nasjonal media, og ikke minst til Olympiaparken for virkelig å gripe sjansen. Dette blir tidenes tennisfest!

Les mer her: https://www.gd.no/verdensstjerne-til-hakons-…/s/5-18-1580993

Leave a Reply